Справа про розкрадання 1,5 млрд грн: ВАКС відпустив експосадовця Міноборони Лієва

Пізно ввечері 15 березня Вищий антикорупційний суд відпустив з-під варти колишнього посадовця Міноборони Олександра Лієва. Він є підозрюваним у справі про розкрадання 1,5 млрд грн на закупівлі боєприпасів для ЗСУ.

Про це повідомляє «Суспільне».

«Суд змінив запобіжний захід Олександру Лієву з перебування під вартою на звільнення. Суд відпустив його під особисте зобовʼязання і направив постанову в СІЗО», — розповів адвокат експосадовця з посиланням на адвоката Назара Кульчицького.

На той момент захист не знав, чи вдома Лієв, оскільки ухвала не передбачає його присутності під час звільнення з-під арешту.

Нагадаємо, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 12 лютого взяла під варту Лієва до 8 квітня включно з правом внесення застави у 50 мільйонів гривень.

Він З січня 2022 року до січня 2023 року обіймав посаду заступник керівника департаменту державних закупівель Міністерства оборони і тимчасово виконуючого обов'язки керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Суд визнав Дубінського винним в тиску на слідство, що розглядає його справу про корупцію