Справа Шеремета. Єрмак зустрівся з Яною Дугарь
УНІАН

Керівник Офісу президента України (ОПУ) Андрій Єрмак зустрівся з військовим медиком Яною Дугарь. Вона проходить у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета як підозрювана.

Про це радник голови ОПУ Михайло Подоляк та прессекретар Єрмака розповіли у коментарі виданню «Українська правда».

Члени Консультативної ради з питань забезпечення прав і свобод захисників України здійснюють громадський контроль за перебігом розслідування убивства Шеремета. У рамках цього контролю 19 червня вони зустрілися із Дугарь, передають у пресслужбі.

В ОПУ Дугарь навідалася зі своїм адвокатом. До зустрічі також приєдналися керівник Офісу президента Єрмак, а також його заступники Андрій Смирнов та Роман Машовець.

«Фахівці Ради не втручаються в роботу судів чи правоохоронних органів, але на основі аналізу конкретних справ можуть надавати юридичну підтримку у конкретних випадках або вносити пропозиції щодо вдосконалення законодавства. Справа щодо вбивства журналіста Павла Шеремета є дуже резонансною. Тому Консультативна рада здійснює громадський контроль за перебігом розслідування цього кримінального провадження», — зазначили у пресслужбі.

Зеленський розповів про конфлікт Степанова з прем’єром і показав свою ранкову переписку з підозрюваною по справі Шеремета