США пообіцяли «перевернути небо і землю», щоб допомогти Україні — деталі зустрічі на авіабазі «Рамштайн»

На зустрічі очільників оборонних відомств на авіабазі «Рамштайн», США заявили, що «перевернуть небо і землю», щоб допомогти Україні перемогти у війні проти рф.

Про це пише France24 з посиланням на AFP.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що на зустрічі обговорили як можна «наростити українську оборону для протистояння майбутнім викликам».

Також видання зазначає, що очільниця Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт заявила, що Берлін все ж збирається надати Україні зеніті самохідні установки Gepard.

Генерал сухопутних військ США Марк Міллі, також наголосив на «негайному» наданні Україні більше зброї.

«Час не на боці України. Результат цієї битви залежить від людей у цій кімнаті. Українці будуть битися. Ми повинні подбати, щоб у них було все необхідне для цього», — сказав генерал Міллі, пише Reuters.

Видання з посиланням на американських чиновників зазначає, що наразі росіяни роблять ставки на артилерію, щоб розбити українські позиції.

Водночас США вважають, що втрати росіян не такі великі, щоб це впливало на їхню боєздатність. Крім того зазначили, що рф може дозволити собі фінансувати довготривалу війну.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.