Стали відомі імена ведучих та коментаторів «Євробачення-2023»
Суспільне

Наймасштабніший європейський пісенний конкурс Євробачення-2023 вестимуть фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та відомий телеведучий Тимур Мірошниченко. Їхніми колегами по шоу в Ліверпулі стануть британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Ґедройць, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек та Клер Суїні.

Про це повідомили організатори конкурсу.

Юлія Саніна буде однією з ведучих Євробачення, тоді як Мірошниченко приміряє на себе роль кореспондента. Про це повідомили на сайті «Суспільного»

Отже, Юлія Саніна в компанії британських зірок — радіоведучого Грема Нортона, актриси Ханни Веддінгхем і телеведучої Аліші Діксон  проведуть фінал шоу 13 травня цього року.

«Для мене велика честь вести Євробачення-2023. Мені водночас бентежно і радісно бути частиною Євробачення цьогоріч. Я впевнена, що, навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні», — прокоментувала свою участь Юлія Саніна.

Тимур Мірошниченко  з'являтиметься у відеовставках під час прямих ефірів, а також мовитиме прямо з епіцентру подій, української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

«Я вже майже двадцять років є частиною української родини Євробачення, і це завжди незвичайно особлива подія, яка усіх нас об’єднує музикою. Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових та існуючих шанувальників Євробачення з усіма подіями прямо з Арени та, безсумнівно, деякими ексклюзивами із залаштунків», — сказав ведучий.

Нагадаємо, 67-й Пісенний конкурс Євробачення у травні прийматиме Ліверпуль (Велика Британія). Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 й 11 травня 2023 року. Представником України на цьогорічному конкурсі є гурт TVORCHI.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Організатори «Євробачення-2023» показали, як виглядатиме сцена шоу (фото)