Священник УПЦ МП заховав у катафалку хлопчика, щоб допомогти виїхати ухилянту (відео)

Священнослужитель УПЦ МП намагався переправити за кордон чоловіка призовного віку, використовуючи неповнолітнього хлопця та катафалк.

Про це повідомляє ДПСУ.

Прикордонники зупинили катафалк 45-річного священника на транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені». Він перевозив військовозобов’язаного чоловіка з Луганщини і хотів висадити його, аби той зміг нелегально потрапив у Молдову.

А щоб кількість осіб у транспортному засобі співпадала на виїзді з транзитної дороги, священник взяв із собою 10-річного хлопчика — сина односельця. Прикордонники знайшли його під відрами, шинами та ковдрою.

ДПСУ направила повідомлення до поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Хлопчика правоохоронці повернули батькам. На пасажира складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скеровано до суду.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Депутат з Чернігівщини ухилявся від служби, але отримував гроші як військовий