«Таке життя». Прем’єр Нової Зеландії скасувала власне весілля через поширення COVID-19
Getty Images

Прем’єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн скасувала своє весілля на тлі погіршення ситуації в країні з поширенням штаму «Омікрон».

Про це повідомляє CNN.

«Моє весілля не відбудеться, але я просто приєднаюся до багатьох інших новозеландців, які пережили подібний досвід у результаті пандемії», — зазначила Ардерн.

Вона оголосила про це після того, як у країні оголосили найвищий рівень протиепідемічних заходів. Зокрема, масові зібрання дозволені лише до сотні людей за умови, що всі щеплені проти COVID-19.

«Таке життя», — сказала премʼєр про рішення скасувати весілля, яке мало відбутися ще влітку.

Жорсткі протикоронавірусні обмеження запровадили після того, як на COVID-19 захворіла група з дев’яти людей, які відвідали весілля в Окленді. Наразі в країні виявили понад 15 тис. випадків зараження при тому, що 94% дорослих повністю вакциновані, а 54% отримали бустерне щеплення.

Раніше Chas News повідомляв, що вагітна депутат Джулі Енн Джентер у Новій Зеландії вночі доїхала до лікарні на велосипеді, щоб народити. Для неї діставатися до пологового на велосипеді не вперше.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Nike звільняє невакцинованих співробітників