The Guardian показало розгромлену колону окупантів при втечі з Лиману (відео)

Українські військові знищили частину окупантів у районі Лиману, ще частину — взяли у полон. Проте деякі загарбники змогли втекти колонами або малими групами. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

«Зараз якась частина намагається займати оборону в Кремінній. Наші військові продовжують роботу зі стабілізації, відловлення залишків окупантів (вони є по лісах), розмінування території (багато мін різного типу, розтяжок, «лєпістків» так званих)», — зазначив він.

Череватий наголосив, що оборона противника біля Лиману була «дуже потужною». За його словами, окрім нещодавно мобілізованих, там були російські військові, зокрема, 752-й мотострілецький полк, підрозділ «Барс 13», «Російський легіон» і «Союз добровольців Донбасу».

Тим часом у мережі з'являються нові відео з розгромленими росіянами під Лиманом. Так британське видання The Guardian у своєму матеріалі про битву за місто показало кадри знищеної при спробі втечі колони окупантів.

«Втрата Лиману через чотири місяці після того, як російські військові захопили місто у Донецькій області, стала принизливим моментом для володимира путіна», — зазначили журналісти.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 3 жовтня