«ТікТок-війська» Кадирова вже починають дратувати путіна — ЗМІ

Володимир путін останнім часом вже не так задоволений діями чеченських підрозділів Рамзана Кадирова, як на початку війни. Це незадоволення підсилюють російські військові та спецслежби, яких «кадировці» вже дратують.

Про це з посиланнями на джерела пише російський медіапроєкт Get Kit, заснований колишніми журналістами Meduza.

Як пише видання, сочатку путіну подобалась діяльність «кадировців» і він публічно хвалив їх за мужність. Тоді ж він надав звання «героя Росії» двоюрідному братові Кадирова, депутату Держдуми РФ Адаму Делімханову.

Однак, джерела журналістів наполягають, що останнім часом Путін вже не так задоволений Кадировим та його військами, як і загалом ходом війни.

Це незадоволення Путіна підживлюють також представники російської армії й керівництво спецслужб. Російські військові роздратовані тим, що «кадировські» війська особливо не відзначились у боях, але в медіа просувають образ начебто більш хоробрих і вмілих бійців, порівняно з рештою підрозділів армії РФ.

«Чеченські військові ні з ким не координувались, хаотично пересувались, посилаючись на накази самого Кадирова та його оточення. Виглядали вони грізно, але воювати конкретно з армією України, а не з терористами у Чечні в них виходило не дуже», — розповіло журналіста джерело в Міноборони рф.

Російські спецслужби у свою чергу побоюються, що Кадиров веде себе занадто свавільно і агресивно.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Кадировці» вкрали у Мелітополі три комбайни, три сівалки і трактор