Трансляція матчу «Фенербахче» — «Динамо»: де та коли дивитися гру Ліги чемпіонів
fcdynamo.com

У середу, 27 липня, київське «Динамо» зіграє матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 проти турецького «Фенербахче».

Гра в Стамбулі почнеться о 20:00 за київським часом.

Перший поєдинок завершився нічиєю — 0:0.

Кваліфікація Ліги чемпіонів

Київське «Динамо» стартувало у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23. Натомість інший представник України — «Шахтар» — автоматично потрапив у груповий раунд.

Так сталося через те, що чемпіонат України 2021/22 через війну не дограли, а розподіл місць зафіксували на момент зупинки. В останньому зимовому турі «Динамо» втратило очки і дозволило «Шахтарю» випередити себе. Таким чином донецька команда залишилась на першому місці (дає право на участь в груповому турнірі ЛЧ), кияни — на другому (відправляє в кваліфікацію).

Щоб зіграти в основному турнірі ЛЧ, динамівцям треба подолати загалом три бар’єри — другий, третій і раунд плей-офф кваліфікації.

Зазначимо, що з минулого сезону УЄФА скасувала правило виїзного голу. Тепер якщо за сумою двох ігор фіксується нічия, вже неважливо, яка команда забила більше на виїзді. У такому випадку призначається додатковий час, далі — серія пенальті.

Тобто за будь-якої нічиєю у Стамбулі (0:0, 1:1, 2:2 і так далі) команди гратимуть додатковий час.

Де дивитися матч «Динамо» — «Фенербахче»

Цього разу із трансляцією є нюанси.

Першу гру «Динамо» і «Фенербахче» показували лише на на ОТТ-платформі setantasports.com. Тепер правовласники обіцяють трансляцію на кількох телеканалах.

Пряма трансляція доступна з 20:00:

  • на телеканалі Setanta Sports (є в пакетах різних операторів),
  • на ОТТ-платформі setantasports.com (трансляція безплатна).

Також гру можна подивитись на каналі «2+2», але з 15-хвилинною затримкою (тобто початок ефіру — о 20:15).

З ким «Динамо» гратиме далі

Якщо «Динамо» за сумою двох матчів пройде «Фенербахче», далі в кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє з австрійським «Штурмом».

Якщо ж кияни поступляться турецькій команді, вони вилетять до Ліги Європи (другого за рангом турніру), де у кваліфікації зустрінуться з командою «Словацко» (Чехія).