Троє племінників президента Таджикистану жорстоко побили міністра охорони здоров’я після смерті матері
Pixabay

20 липня троє племінників президента Таджикистану Емомалі Рахмона жорстоко побили міністра охорони здоров’я та інших високопосадовців після смерті матері.

64-річна Курбоні Рахманова була рідною сестрою тиджицького лідера, повідомляє «Радіо Свобода».

В результаті побиття міністр охорони здоров'я і соціального захисту населення Таджикистану Джамоліддін Абдуллозода і керівник Медичного центру при виконавчому апараті глави держави Холмахмад Рахимзода отримали серйозні травми.

Рахманова хворіла на коронавірус. Вона лікувалася в Медичному центрі при виконавчому апараті президента Таджикистану.

За дві години до смерті сестри президента іноземні фахівці назвали спосіб лікування паціенкі таджицькою лікарями неправильним. Цей висновок розлютив та обурив дітей Курбонбі Рахмонова: Фахріддіна, Фарруха і Зіёдалі Сафарових. Вони відразу після смерті матері напали на лікарів і присутніх медиків-чиновників. Трохи згодом їх заспокоїв Рустам Емомалі, старший син президента.

Найбільше в результаті побиття постраждав глава МОЗ Джамоліддін Абдуллозода. Він отримав сильний удар в щелепу. У керівника Медичного центру при виконавчому апараті президента Холмахмада Рахимзода —травма голови. Інші лікарі отримали легкі травми.