«Це на все життя, я хворий». Окупанти не можуть оговтатись від жахів війни (відео)

СБУ оприлюднила чергову телефонну розмову російського військового, який розповідає про побачені на війні в Україні жахи.

«Это на всю жизнь, я болен. Ты знаешь, сколько я трупов увидел? Без головы, без ног, без туловища, без ничего, просто, которые в «цинках» приходят. Просто собирают, скидывают части, куски. Мрак, я не вылечусь от этого никогда», — каже окупант. 

 
У окупантів стається справжня істерика від кількості убитих і поранених російських військових

У окупантів стається справжня істерика від кількості убитих і поранених російських військових Загарбники мріють просто повернутися додому живими. А дії ЗСУ викликають у рашистів нервові зриви і бажання лікуватися. Про це у перехопленій СБУ розмові розповідає окупант, який дислокується на Херсонщині. «Это на всю жизнь, я болен. Ты знаешь, сколько я трупов увидел? Без головы, без ног, без туловища, без ничего, просто, которые в «цинках» приходят. Просто собирают, скидывают части, куски. Мрак, я не вылечусь от этого никогда», – каже загарбник. Він уже не уявляє, як це – жити звичайним життям у мирному місті. Якщо повернеться, планує об’їздити церкви та монастирі. Але хіба можна замолити ті гріхи та звірства, які рашисти чинять в Украіні? СБУ нагадує, що у російських солдатів є надійний спосіб зберегти своє життя. «Гаряча» телефонна лінія 2402 працює для усіх окупантів, які хочуть здатися у полон. #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Wednesday, July 6, 2022

Він розповідає, як мріє повернутися додому живим та планує об’їздити церкви та монастирі. При цьому загарбник, який перебуває на Херсонщині, каже, що не уявляє собі повернення до нормального життя, та скаржиться на велику кількість поранених.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти, які перебувають на тимчасово захоплених територіях Запорізької області, почали масово пиячити — розвідка