«Цікава пропозиція». У Кремлі відреагували на запрошення Маска
iStock

У Кремлі відреагували на запрошення американського бізнесмена та винахідника Ілона Маска поговорити з президентом Росії Володимиром Путіним у Clubhouse. Речник російського лідера Дмитро Пєсков нагадав, що очільник РФ не користується соцмережами. Однак прессекретар назвав пропозицію мільярдера «дуже цікавою».

Про це він розповів під час пресконференції.

«Ми спочатку хочемо розібратися. Ви знаєте, що безпосередньо президент Путін не використовує соціальні мережі. Особисто він їх не веде. В цілому, це, безумовно, дуже цікава пропозиція… Нам потрібно якось зрозуміти, що мається на увазі, що пропонується. Тому спочатку перевіримо все це, а потім вже будемо реагувати», — підкреслив Пєсков.

Chas News повідомляв, що Маск запропонував Путіну поспілкуватися в соцмережі Clubhouse. Американський винахідник наголосив, що для нього «було б честю поговорити» з очільником Кремля. Бізнесмен не розповів, що саме він хоче обговорити з політиком.

За три години твіт Маска набрав майже 90 тис. лайків.

Довідка

Соцмережу Clubhouse створила навесні 2020 року компанія Alpha Exploatation Co. Вона швидко набула популярності на тлі пандемії коронавірусу і карантинних обмежень.

Користувачі Clubhouse спілкуються в соцмережі за допомогою аудіоповідомлень у тематичних «кімнатах», які вони самі створюють. Потрапити туди можна тільки на запрошення одного з учасників. 

«Їжте багатих». Блогери закликали відписуватися від зірок у TikTok