Цілі — НПЗ та аеродром: вночі дрони атакували Крим та два російські регіони (відео)

Вночі 21 червня було завдано масованого удару дронами по російським об'єктам у Криму, Краснодарському краї та Волгоградській області.

За даними оперштабу Краснодарського краю, уламки збитого дрону впали на Південний вокзал у Краснодарі — поранені четверо людей. Ще один збитий безпілотник впав на готель у Темрюкському районі — там ніхто не постраждав. Інший БПЛА, за офійними даними, «впав на території Ільського НПЗ» та «пошкодив господарські будівлі». Там виникла пожежа, яку до ранку загасили. Постраждали двоє співробітників заводу. Також дрони нібито збили біля Афіпського НПЗ.

Повідомлялося про вибухи і пожежу у Єйську. Місцева влада каже, що цивільні об'єкти не постраждали. Водночас OSINT-аналітики з проєкту «Кіберборошно» геолокували місце пожежі — воно розташоване на території військового аеродрому. Також систем FIRMS NASA, яка відстежує пожежі на землі, зафіксували вогнище на території навчальної частини ППО у Єйську.

https://t.me/chasnews/29660

Також вибухи чули у Волгограді, за непідтвердженими даними, у районі нафтопереробного заводу Лукойл-Нефтепереработка.

Тим часом Міноборони рф стверджує про збиття 70 дронів над Кримом, 43 над Краснодарським краєм та одного над Волгоградською областю.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вночі сили ППО збили чотири керовані авіаційні ракети