Туш для вій Maybelline New York: культовий засіб у сучасному виконанні

Історія туші Maybelline New York почалася в 1913 році. Сьогодні це сучасна, оригінальна продукція з різноманітними можливостями. Її із задоволенням використовують візажисти та прихильниці домашнього макіяжу.

Ознайомитися з актуальним каталогом марки можна, перейшовши на сайт https://makeup.com.ua/brand/29159-23887/ інтернет-магазину MAKEUP.

Лінійки, що стали бестселерами

  • The Falsies. У цю серію Maybelline New York входять туші, що поєднують різні візуальні ефекти. Це збільшення об'єму, подовження, створення ефекту накладних вій. Щіточка з подвійним вигином легко підіймає та промальовує кожну волосинку. Пропонуються продукти у традиційному форматі для щоденного застосування, а також з водостійкою формулою.
  • The Colossal. В пріоритеті створення покриття високої стійкості з різними додатковими особливостями. Наприклад, насичений чорний пігмент, триразове збільшення об'єму, ідеальний розподіл волосків. Формули містять колаген і мікроволокна. Щіточки для нанесення мають різну форму, але всі вони виконані в яскраво-жовтому кольорі. Окремі продукти пройшли офтальмологічне тестування й підходять тим, хто носить контактні лінзи.
  • Volum Express. Основні завдання – збільшення об'єму та додатковий догляд, який забезпечує олія жожоба. Створюване покриття вирізняється високою стійкістю завдяки присутності в рецептурі рослинної смоли. У набір входять пензлі для нанесення з оригінальною конфігурацією. Пропонуються класичні форми з густим ворсом, зі щетинками різної довжини, а також вигнуті пензлі.
  • Lash Sensational. До рецептури входять екстракт бамбука для додаткового догляду та мікроволокна, які надають екстремального об'єму й довжини, фіксують результат і зберігають його протягом усього дня. Гнучкий силіконовий пензлик успішно справляється з опрацюванням найкоротших волосків.