Twitter запустив функцію платної галочки верифікації за $7,99

Соцмережа Twitter запустила перміальну функцію платної верифікації, яка коштуватиме $7,99 на місяць.

Про це пише BBC.

З останнім оновленням користувачі iOS, які «зареєструються зараз» за передплату зможуть отримати біля свого імені «синю галочку». Наразі така функція доступна у США, Канаді, Великій Британії, Австралії та Новій Зеландії.

Також у компанії зазначають, що згодом для користувачів з підпискою Twitter Blue  удвічі зменшать кількість реклами, додадуть можливість публікувати довші відео, а також пріоритетне ранжування постів в пошуку, відповідях і згадках.

Раніше синю галочку у Twitter могли отримати тільки політики, знаменитості чи компанії, яких соцмережа просила підтвердили свою особу. Вона була ознакою того, що профіль дійсно належить особі, яка на нього претендує.

Як пише Reuters, в компанії занепокоєні, що таке рішення нового глави Twitter Маска призведе до поширення фейкової інформації у соцмережі. Водночас сам Маск заявив, щ охоче монетизувати Twitter і зробити його менш залежим від реклами.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Працівників компанії Twitter розпочнуть звільняти 4 листопада — ЗМІ