Twitter звинували у бездіяльності щодо антисемітизму в постах

Британська організація Campaign Against Antisemitism (CAA) звинуватила Twitter у бездіяльності щодо антисемітських постів на платформі. 

За даними САА, Twitter виявляє лише 40% антисемітських твітів та маркує їх як такі, що порушують правила спільноти, повідомляє BBC.

У грудні минулого року CAA виявила антисемітські твіти, в яких прославляли Гітлера, називали Голокост містифікацією і звинувачували єврейський народ в контролі над урядом. У САА зазначили, що з 239 постів, у яких організація виявила антисемітизм, Twitter видалив лише у 43. 

Активісти вважають, що існує проблема у політиці Twitter щодо виявлення антисемітизму. На думку компанії, між твітами, які дозволені на платформі, і тими, які заборонені, мало різниці. Група також стверджувала, що Twitter ігнорує обіцянку щодо щомісячних зустрічей для обговорення покращення політики протидії антисемітизму.

Керівництво Twitter неодноразово наголошувало, що антисемітизм не допускається на платформі. 

Водночас це не перший раз, коли Twitter звинувачують в тому, що він занадто повільно реагує на подібний контент. 

Минулого року Twitter зіштовхнувся зі звинуваченнями в тому, що недостатньо швидко видалив антисемітські твіти, які опублікував британський репер Уайлі.

Офіційний представник прем'єр-міністра Британії також підкреслив, що компанії Twitter необхідно активніше та швидше реагувати на подібний контент. 

А як давно ви зазирали у ядерний реактор? Російський аккаунт ООН видав недолугий твіт