У Бєлгороді обвалився підʼїзд багатоповерхівки, є загиблі і постраждалі (відео)

Під час обстрілу Бєлгорода 12 травня один зі снарядів влучив у багатоповерхівку, де повністю обвалився один із під’їздів.

Про це повідомив В’ячеслав Гладков, губернатор Бєлгородської області.

За його словами, місто начебто опинилося під масованим обстрілом української армії. Один зі снарядів влучив у будинок, де обвалився весь під’їзд від 1-го до 10-го поверху.

За даними російських Telegram-каналів, внаслідок удару по багатоповерхівці загинули щонайменше кілька людей, а ще понад 20 — постраждали.

Влучання начебто припало на рівень другого поверху, після чого весь під’їзд почав руйнуватися. російські канали публікують відео, на якому, як стверджують, зафіксовано момент обвалу частини будинку в Бєлгороді.

Наразі зберігається загроза обвалу сусідніх під’їздів будинку. Там триває евакуація мешканців.

Оновлено 13:50

У Міноборони рф, повідомили, що близько 11:40 Україна нібито застосувала тактичний ракетний комплекс «Точка-У», реактивні системи залпового вогню «Вільха» та RM-70 «Вампір».

Там стверджують, що російська ППО знищила шість ракет «Точка-У», чотири снаряди «Вампір» та ще дві ракети «Вільха». Водночас, як повідомляє вороже відомство, фрагменти однієї зі збитих ракет «Точка-У» влучили у будинок.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ГУР атакувало три військові об'єкти на території росії — ЗМІ (відео)