У бета-версії Telegram для Android і iOS з'явилися групові голосові дзвінки
delo.ua

30 листопада команда розробників популярного месенджера Telegram випустила нову бета-версію програми на Android (вона носить номер версії 7.3) і iOS, в якій з'явилася можливість здійснювати групові голосові дзвінки. У числі перших про це повідомив Telegram Info.

Функція називається «Voice chat». Голосовий чат можна створити в публічній групі, але зробити це можуть тільки адміністратори. На вибір доступно два режими: перший — брати участь можуть всі і другий — говорити можуть тільки адміністратори. Анонімні адміністратори не можуть брати участь в груповому дзвінку.

У бета-версії Telegram для Android і iOS з'явилися групові голосові дзвінки. Спершу функція групових голосових дзвінків з'явилася в бета-версії на Android, а незабаром після цього і на iOS.

Коли відбудеться офіційний запуск групових голосових дзвінків в Telegram, фірма не повідомляє.

В квітні команда Telegram анонсувала функцію групових відеодзвінків, обіцяючи реалізувати функціональність до кінця року. Але поки в месенджері доступні тільки відеочати з двома учасниками — функцію додали в серпні і з тих пір вона працює в тестовому режимі.

У Мінцифрі розповіли про нові можливості додатку «Дія 2.0». Chas News провели власне розслідування щодо нього (відео)