У Британії чоловік шукав дружину за допомогою рекламних щитів. Йому написали сотні жінок
Twitter

29-річний Мухаммад Малік із Великобританії намагався незвичним способом знайти собі другу половинку, повісивши на вулицях міст велетенські рекламні щити із оголошенням.

Плакати зі своїм проханням чоловік розмістив у Лондоні, Бірмінгемі та Манчестері, повідомляє Vice.

На зображенні можна побачити фото самого Маліка з написом «Врятуйте мене від шлюбу за розрахунком». Також на плакаті було посилання на сайт чоловіка findMALIKawife.com.

Малік розповів, що ідею йому подав друг-маркетолог. І хоча рекламні щити виглядають смішними, на вебсайті чоловік наполягає, що його пошуки — не жарти. Він справді хоче одружитися.

Малік детально описує тип жінки, яку він шукає. Його ідеальна партнерка — мусульманка віком від 20 років, яка хоче укріпити свою віру.

У громадах Південної Азії шлюби за розрахунком дуже поширені завдяки налагодженій мережі свах. Маліку такий союз насправді не загрожував, але він використав це для привернення уваги.

І стратегія чоловіка виявилася дуже успішною. За кілька днів після встановлення щитів він почав отримувати повідомлення від жінок з усього світу.

Малік каже, що отримав вже понад 1 тис. звернень та перегляне кожне з них. Поки що найдивнішим повідомленням називає те, в якому жінка пропонувала віддати йому свою селезінку.

Ідея Маліка стала такою популярною, що деякі сайти знайомств вже запропонували йому стати обличчям їхніх рекламних кампаній.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

Американець сховав від дружини криптовалюту на рахунках коханки і помер