У Чехії пасажирський потяг, що прямував у Чоп, зіштовхнувся з вантажним: що відомо (фото, відео, оновлено)

У ніч на 6 червня у Чехії в районі міста Пардубиці зіштовхнулись пасажирський і вантажний потяги.

Про це пише iDNES.

Пасажирський потяг компанії RegioJet прямував за маршрутом Прага — Кошице. На момент аварії у ньому перебувало 380 людей, у вантажному — лише машиністи.

Наразі відомо, що загинули четверо людей, понад 20 осіб зазнали поранень. Причини інциденту встановлюють.

В «Укрзалізниці» розповіли, що причіпні вагони до Чопа були розташовані всередині поїзда. Попередньо, загиблих або серйозно постраждалих серед пасажирів у них не було.

«Укрзалізниця тримає контакт із чеським оператором для максимальної допомоги пасажирам із подальшими пересадками. Деталі аварії уточнюються», — йдеться в повідомленні.

Прогнозують, що потяг RegioJet Прага — Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України, затримається. «Укрзалізниця» працює над організацією перевезення пасажирів поїздів, які затримаються, до місць призначення.

Оновлено 11:21

Унаслідок зіткнення потягів загинули дві громадянки України, повідомили в МЗС «Укрінформу».

«За попередньою інформацією, загинуло 4 особи. Серед них 2 громадянки України, громадянство інших загиблих уточнюється. Ще 34 особи зазнали незначних поранень та отримали медичну допомогу на місці. Окремих осіб доставлено до медичних закладів міста Пардубіце та Градець Кралове», — розповіли у відомстві.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Туреччині розбився військовий навчальний літак: двоє пілотів загинули (фото)