У Дніпрі, Черкасах та Запоріжжі прогриміли потужні вибухи: що відомо (оновлено, відео)

У середу ввечері, 4 травня у низці міст України пролунали потужні вибухи. Вибухи чули мешканці Дніпра, Черкас та Запоріжжя.

Борис Філатов, мер Дніпра, повідомив, що обстрілу зазнав центр Дніпра. Він закликав містян не виходити з укриттів і чекати на інформацію від військової адміністрації. 

 

Обстрел прямо по центру Днепра. Из укрытий НЕ выходим! Ждём официальной информации от военной администрации. … @баные руZZкие твари… Нелюди, выродки

Posted by Borys Filatov on Wednesday, May 4, 2022

 

В «Укрзалізниці» повідомили, що російські окупанти завдали ракетного удару по об'єкту залізничної інфраструктури в Дніпрі. На щастя, постраждалих серед залізничників немає.

«Черговий ракетний обстріл залізничної інфраструктури в Дніпрі. Серед залізничників постраждалих немає. Ступінь пошкоджень оцінимо після закінчення повітряної тривоги», — повідомив глава УЗ Олександр Камишін.

У Черкасах ввечері, 4 травня, містяни чули щонайменше два вибухи.

«На Черкащині працює ППО», — повідомив Ігор Табурець, керівник воєнної адміністрації.

 

❗️Черкащани, без паніки❗️ Працює ППО. ЗАЛИШАЙТЕСЯ В УКРИТТЯХ! Жодних фото і відео! Слідкуйте за офіційними повідомленнями.

Posted by Ігор Табурець on Wednesday, May 4, 2022

 

Також місцеві ЗМІ повідомили і про вибухи у Запоріжжі. З чим вони пов'язані поки невідомо, адже місцева влада не коментувала ситуацію.

Оновлення від 22:32

Валентин Резніченко, голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації, повідомив про два ракетних удари по Дніпру.

«Одну ракету збила наша ППО. Друга поцілила у залізничну інфраструктуру. Людей не зачепило. Є руйнування. Рух потягів зупинено», – написав він.

Раніше в Україні створили кілька онлайн-карт повітряної тривоги. З їх допомогою можна переглядати статус сирен у всіх областях одночасно.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Холодноярівці» показали ефектне відео знищення трьох російських танків