У ДТП на півдні Мексики загинули понад 50 осіб (фото, відео)
Getty Images

Вантажівка, в якій перебували понад 100 ймовірних мігрантів з Центральної Америки, перекинулася і врізалася в міст на півдні Мексики. Внаслідок ДТП загинули щонайменше 53 людей.

Про це пише AP.

Зазначається, що інцидент стався у столиці мексиканського штату Чіапас Тукстла-Ґутьєрре.

Водій автомобіля під час повороту не впорався з кермуванням і в'їхав у підпорну стіну, після чого транспортний засіб перекинувся.

Луїс Мануель Морено, глава Управління цивільної оборони мексиканського штату Чьяпас, заявив, що за попередніми оцінками загинули 53 людини і 58 отримали поранення, 21 травмований був доставлений в місцеві лікарні. 

Також за його словами серед жертв були чоловіки, жінки та діти. Їхня національність не була підтверджена, але місцеві чиновники заявили, що більшість людей у ​​трейлері були мігрантами з Гондурасу та Гватемали.

Морено повідомив, що деякі з тих, хто вижив, сказали, що вони з сусідньої країни Гватемали і заплатили від $2500 до $3500 за перевезення до центрального мексиканського штату Пуебла.

Рятувальники, які першими прибули на місце події, на правах анонімності сказали, в кузові вантажівки, коли він розбився, було ще більше мігрантів, які втекли, боячись, що їх затримають.

Чи вижив водій вантажівки, поки невідомо.

Під Черніговом маршрутка зіткнулася з вантажівкою — загинуло 13 людей (фото, оновлено)