У Флориді вакцинованим від COVID-19 продають квитки на концерт за $18, а решті — за $999
Pixabay

Організатор концертів в американському штаті Флорида продає квитки на захід за $18 для тих, хто зробив щеплення проти коронавірусу, а для всіх інших — за $999.

Компанія Leadfoot Promotions працює над шоу панк-групи Teenage Bottlerocket, яке відбудеться 26 червня, повідомляє CNN.

Пол Вільямс, автор ідеї, сказав, що таким чином він хоче підштовхнути людей до вакцинації, хоча у Флориді багато людей вже зробили щеплення.

Всього відкрили продаж 250 квитків за $18 та чотирьох квитків за $999. На вході до залу потрібно буде показати довідку, що щеплення зробили щонайменше за 14 днів до концерту. Якщо людина не зможе довести, що вакцинувалася, доведеться доплатити $981 на місці. Поки що жоден квиток за $999 не придбали.

Пол Вільямс оголосив про правила покупки квитків 3 травня, за 15 хвилин до того, як губернатор Флориди Рон ДеСантіс підписав розпорядження, яке скасовує всі карантинні обмеження в штаті. Тепер заклади та компанії, які перевіряють проходження вакцинації у відвідувачів, будуть штрафувати на $5 тис.

Однак рішення вступить в силу лише 1 липня, тому концерт панк-групи встигнуть провести за старими правилами.

Організатор концерту каже, що музиканти відреагували на його ініціативу «переважно позитивно», але він отримав купу негативних коментарів від антивакцинаторів.

За словами промоутера, невакциновані люди можуть купити квиток за $999. До них будуть ставитися, як і до всіх інших.

В США жінка голими руками зіштовхнула величезного ведмедя з паркану свого будинку (відео)