У Харкові чоловік вчинив самопідпал перед патрульними та не давав погасити вогонь (відео)
Unsplash

У Харкові на вулиці Яновського чоловік підпалив себе на очах у поліцейських. 

Патрульні прибули за викликом про сімейну сварку, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Харківської області.

Правоохоронці спілкувалися з учасниками та встановлювали обставини події, коли чоловік раптово підпалив свій одяг, який ще до приїзду інспекторів облив легкозаймистою речовиною.

 

Патрульні поліцeйські завадили чоловікові вчинити хибні дії та врятували життя Подія сталася ввечері 6 січня. Патрульні отримали виклик про сімейну сварку на вулиці Яновського. Поліцeйські опeративно прибули за вказаною адрeсою. Під час спілкування та встановлення обставин події, чоловік раптово підпалив свій одяг, який ще до приїзду інспекторів облив легкозаймистою речовиною. Нe гаючи часу, поліцeйські почали гасити вогонь. Чоловік всіляко намагався відштовхнути патрульних та не давав до себе підійти. Все ж правоохоронцям вдалось покласти чоловіка на підлогу та загасити палаючий одяг. Надалі чоловіка пeрeдали співробітникам швидкої мeдичної допомоги. Медики шпиталізували громадянина до лікарні.

Posted by Патрульна поліція Харківської області on Saturday, January 8, 2022

Поліцейські негайно кинулися гасити вогонь, а постраждалий намагався відштовхнути їх та не дати до себе підійти.

Попри спротив правоохоронці повалили чоловіка на підлогу та погасили його водою з відра. Постраждалого передали медикам, які його госпіталізували.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Поліція вистежила італійського злочинця через Google Street View