У Харкові росія завдала ракетного удару по багатопорхівці (оновлено)

Вранці 6 вересня росія завдала ракетного удару по Харкову. Внаслідок обстрілу постраждала багатоповерхівка у центрі міста.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

«У результаті вранішнього обстрілу Харкова постраждав житловий багатоповерховий будинок у центральні частині Київського району. Про жертви та руйнування інформацію уточнюється», — проінформував міський голова.

За даними Олега Синєгубова, будинок внаслідок удару зруйновано. Станом на 9:45 інформація про госпіталізованих не поступала. 

Оновлено

Терехов уточнив, що багатоповерхівка постраждала сильно. Ще одна ракета уразила адміністративну будівлю у центральній частини Київського району. Інформації про постраждалих наразі немає.

Вночі росія вже завдала ракетного удару по Індустріальному району міста. Один із снарядів влучив у приватний будинок. З-під завалів рятувальники дістали тіло жінки.

Сергій Болвінов, голова слідчого управління обласної Нацполіції, розповів, що загибла — жінка 1949 року народження. На місці удару вилучили уламки ракети від С-300. З цих комплексів росія останнім часом регулярно обстрілює українські міста.

Знищений вночі будинок у Харкові

Знищений вночі будинок у Харкові

Ще одна ракета вдарила біля іншого домогосподарства. Від уламків загорівся будинок, але обійшлося без постраждалих.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія обстріляла ракетами нафтобазу у Кривому Розі (оновлено)