У Хургаді акула вбила росіянина на очах у батька (відео)
Ілюстративне фото

8 червня у Єгипті, у місті Хургада, тигрова акула напала та роздерла чоловіка поблизу берега. У генконсульстві рф підтвердили, що загиблий — росіянин.

Видання Baza пише, що акула вбила 23-річного Володимира Попова з Архангельської області. Родина хлопця нібито купила квартиру та оселилася в житловому комплексі «British Resort».

Відео може шокувати вразливих людей.

За даними ЗМІ, чоловік прилетів до Хургади 1 червня разом з батьком. Вони планували переоформити квартиру на Володимира та відпочити.

Проте 8 червня, поки батько відпочивав на березі, на його сина напала акула у воді і за хвилину роздерла. Врятувати чоловіка не вдалося. Саму акулу після цього спіймали.

Меми про напад акули на росіянина у Хургаді

Напад акули на росіянина у Хургаді породив цілу хвилю мемів. Популярна тема, що це була «спецоперація» українських спецслужб — ГУР на чолі з Кирилом Будановим чи СБУ на чолі з Василем Малюком.

Також у частині мемів акула діяла на зомовлення Володимира Зеленського чи його попередника на посаді президента Петра Порошенка.

Ще один варіант мемів — що акула, це нова зброя українців. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Фонд помсти Ані Лорак». Українці створюють меми про співачку й атаку на Москву (фото, відео)