У Києві брат із сестрою розбилися через падіння з 24 поверху

На лівому березі Києва, з 24 поверху висотного будинку впали хлопець та дівчина. Правоохоронці встановили, що загиблі — брат та сестра.

Трагедія сталася приблизно о 12:00 2 жовтня, на вул. Микільсько-Слобідська, що на лівобережжі Києва. Тіла виявили перехожі, які викликали правоохоронців.

«Перехожі виявили двох осіб без ознак життя, які, ймовірно, розбилися внаслідок падіння з 24 поверху. Попередньо поліцейські встановили, що загиблі – це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Від отриманих травм потерпілі загинули на місці. Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, аби встановити всі обставини події», – повідомили у прес-службі поліції.

Наразі триває слідство, поліцейські спілкуються з очевидцями події та встановлюють родичів загиблих підлітків. Де саме сталася трагедія, у прес-службі поліції не уточнили.

Попередньо поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Зараз поліцейські спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів та близьких загиблих.

Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть цій події правову кваліфікацію.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Південній Кореї штучний інтелект навчили виявляти людей, які планують вчинити самогубство