У Києві хочуть реконструювати парк «Наталка» за 20 млн грн
Вандрівка

Комунальне підприємство «Київзеленбуд» оголосило тендер на реконструкцію парку «Наталка» в Оболонському районі столиці. Очікувана вартість робіт визначена у 20 млн грн.

Відповідний тендер з’явився на платформі держзакупівель Prozorro.

Реконструкція передбачає спорудження дитячого схилу та «майданчику хобітонів» з каруселями, штучним рулонним газоном та гумовим покриттям. Також у парку планують замінити тротуарну плитку і бордюри, провести зовнішні оздоблювальні та електромонтажні роботи, а також встановити нержавіючу металеву огорожу.

Заявки приймають до 30 травня. Строки виконання робіт, зазначених в тендері, — до 15 листопада цього року.

Комплексна реконструкція території парку «Наталка» почалася у 2013 році. У травні 2017 року міський голова Віталій Кличко відкрив першу чергу парку, а в липні 2018-го — другу чергу. За цей час на ці роботи вже вже витратили понад 110 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно комунальне підприємство «Київський метрополітен» оголосило тендер на продовження будівництва метро на Виноградар у столиці. Очікувана вартість закупівлі становить 13,95 млрд грн. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Києві на Либідській знову прорвало водогін: там затопило дорогу (фото, відео)