У Києві ліквідували банду, яка постачала наркотики та повій під час комендантської години

Правоохоронці викрили злочинну організацію наркоторговців, які постачали наркотичні речовини та повій для VIP-клієнтів під час комендантської години. Для цього її члени оформлювали фіктивні перепустки від імені держустанов, а також посвідчення волонтерів і журналістів.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Злочинну організацію організував 37-річний мешканець Київщини. Серед учасників групи був військовослужбовець, працівник держекоінспекції та поліцейський.

Щоб безперешкодно пересуватись у нічний час, зловмисники зробили собі посвідчення волонтерів та журналістів, а також використовували фіктивні перепустки та документи різних державних установ.

Організація налагодила збут різних наркотичних речовин, зокрема кокаїну, амфетаміну, MDMA, метамфетаміну та марихуани. Наркотики ховали у пакетики з-під чаю, одноразових електронних пристроях для куріння або маскували під цукерки.

11 фігурантів затримали та оголосили їм про підозру за створення, керівництво й участь у злочинній організації та незаконне придбання і збут наркотичних засобів (ч. 1 та ч. 2 ст. 255 та ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). За це їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Дніпрі група підлітків нападала на безпритульних: одну жінку вбили (відео)