У Києві народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі (оновлено)

33-річного Антона Полякова, народного депутата України, знайшли мертвим у Дніпровському районі Києва. 

Про це у Telegram повідомив  Дмитро Разумков, колишній спікер парламенту.

Також цю інформацію підтвердили у пресслужбі поліції Києва.

«По поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України», — йдеться у повідомленні.

Попередньо поліцейські встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі «швидкої», але він помер.

«Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті», — додали в поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть».

Що відомо про Антона Полякова

Він пройшов до Верховної Ради як висуванець партії «Слуга народу» у 206-му окрузі у Чернігівській області, але 15 листопада 2019 року «слуги» виключили його з фракції.

Через порушення домовленості про спільне голосування з чутливих питань і конфлікти з керівництвом фракції та тодішнім керівником офісу президента Андрієм Богданом.

16 грудня Поляков попросив виключити його з партії «Слуга народу» з «ідеологічних і моральних принципів».

Поляков був серед тих депутатів, які завалили правками до другого читання так званий «антиколомойський» закон — закон про банки, який заборонив повернення «Приватбанку» Ігорю Коломойському.

Оновлення від 10.29

За результатами розтину, Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Раніше Chas News повідомляв, що у віці 80 років помер відомий український політик Євген Марчук.

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному будинку