У Києві оновили інтерактивну карту укриттів на випадок надзвичайної ситуації

Департамент муніципальної безпеки КМДА оновив та уточнив інтерактивну карту з адресами укриттів для населення на випадок надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

У повідомленні сказано, що на початку лютого стару карту, на якій деякі дані були застарілими (їх вносили ще на початку 2014 року) змінили на нову.

Також провели перевірку фонд захисних споруд цивільного захисту міста та склали списки з адресним переліком та розмістили їх на сайтах райдержадміністрацій.

«Спираючись на ці дані, департамент оновив і доповнив інтерактивну карту», — цитує пресслужба Романа Ткачука, директора департаменту муніципальної безпеки.

Що нового

Тепер на карті додано позначки з уточненнями, яка саме споруда подвійного використання знаходиться за адресою: підвал, підземний паркінг, підземний перехід, станція метро, і чи облаштовано на ній пандус.

У КМДА нагадали — фонд захисних споруд цивільного захисту налічує близько 5 тис. укриттів.

У мирний час споруди подвійного використання можуть використовуватися, наприклад, для магазину, а під час надзвичайної ситуації орендарі повинні впустити туди усіх охочих громадян.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Києві на шістьох станціях метро в ранкові та вечірні години не працюватимуть каси