У Києві перевірять усі укриття після обвалу стелі в одному зі шкільних сховищ

У столиці проведуть інспекцію всіх укриттів після аварії у сховищі школи в Солом’янському районі.

Про це повідомили в КМВА.

Глава адміністрації Сергій Попко зазначив, що 22 грудня у Києві загалом та в кожному районі окремо створили комісії, до яких залучили необхідних фахівців для перевірки безпеки укриттів. Їх мають проінспектувати до 29 грудня і відзвітувати. В разі виявлення недоліків — усунути в найкоротший термін.

«Влада столиці, керівники районів столиці та безпосередньо відповідальні за укриття докладають максимум зусиль аби всі об’єкти цивільного захисту були безпечними. Щоденно триває системна робота щодо приведення в належний стан наявних укриттів, і забезпечення цілодобового та безперешкодного доступу до укриттів для цивільного населення», — додали у КМВА.

Нагадаємо, 22 грудня в укритті однієї зі шкіл Соломʼянського району Києва під час повітряної тривоги обвалилась стеля та прорвало трубу. У цей час там були діти, але ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група встановлює деталі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Києві дітей не впустили в укриття під час тривоги: розпочато розслідування