У Києві правоохоронці придбали 19 фото та відео моделі OnlyFans, аби її викрити
Pixabay

Дніпровський районний суд міста Києва притягнув до відповідальності дівчину за виготовлення та збут порноконтенту на сайті OnlyFans. Аби довести провину, правоохоронці зробили оперативну закупку незаконних фото та відео на суму ₴5110.

Про це свідчить судове рішення.

Експертиза встановила, що вісім фото та 11 відео, які придбали уповноважені особи у грудні 2023 року, мали порнографічний характер.

Відтак 27 червня цього року її визнали винуватою у виготовленні та збуті зображень, відеопродукції порнографічного характеру (ч. 2 ст. 301 КК України) й призначили штраф в розмірі ₴35 700.

Дівчина визнала себе винуватою.

Народний депутат 9-го скликання Верховної ради Ярослав Железняк фракції «Голос» звернув увагу на відповідне судове рішення – зокрема, на обсяги закупки, яку здійснили правоохоронці.

«Я так розумію справу розслідували у поліції. Ок, бачу у деяких там працівників багато часу і зайвих грошей на «контрольні закупівлі». Зараз якраз бюджет 2024 року переглядаємо – як раз зрозуміло, кому його треба скоротити», – зазначив він.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Відрізали палець і пробили голову. У Кракові невідомі напали на 17-річного українця — ЗМІ