У Києві затримали псевдородича Монастирського, який «продавав» посаду в МВС за $60 тис. (фото)
Прокуратура АР Крим

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який називав себе родичем Дениса Монастирського, міністра внутрішніх справ, та «продавав» посади у МВС за $60 тис.

Про це повідомили пресслужби Прокуратури АР Крим та МВС.

Псевдородичем міністра виявився 41-річний уродженець Тернополя, який у 2017 році отримав громадянство РФ. Чоловік проживав в окупованому Криму, згодом переїхав до Києва. 

У Києві затримали псевдородича Монастирського

Вже у столиці зловмисник запевнив свого знайомого, що є близьким родичем глави МВС і може за $60 тис. «домовитися» про крісло директора одного з департаментів.

На підтвердження «родинних зв’язків» чоловік пропонував придбати у нього оперативні талони МВС для автомобілів, які залишились на півострові після окупації. Тобто, маючи такий «документ», власник автомобіля не може підлягати жодним перевіркам.

«Родича» міністра правохоронці затримали, коли він отримував аванс у сумі $10 тис. 

Йому готують повідомлення про підозру, а також запобіжний захід — Кримінальним кодексом передбачено покарання від 3 до 8 років позбавлення волі.

Раніше Chas News повідомляв, що Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, попередив українців про шахраїв, які розсилають повідомлення від імені МОЗ.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Бійки, палаючі шини та бутафорська кров. У МВС розповіли про розкритий план «масових заворушень» в Україні (відео, оновлено)