У кремлі відповіли на заяву Зеленського про непевність у тому, що путін живий

Речник президента рф Дмитро Пєсков відповів на слова Володимира Зеленського, який засумнівався, що путін живий і ухвалює рішення.

Він заявив, що путін «є і буде»,  пише російське «РБК».

За його словами, нібито чим раніше українська влада усвідомить це і відмовиться від усього антиросійського, тим краще буде для України.

«Зрозуміло, що і росія, і путін для України і для Зеленського — це велика проблема. І зрозуміло, що суто психологічно пан Зеленський волів би, щоб ні росії, ні путіна не було», — додав Пєсков.

Сьогодні, 19 січня, під час виступу на форумі у Давосі Зеленський заявив, що не зовсім впевнений, що путін досі існує

«Я не зовсім розумію, з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення…Я просто не зовсім розумію, з ким ми маємо справу. Коли ми кажемо «мирні перемовини», — сказав український президент.

Раніше путін озвучив нову «ціль» російського вторгнення в Україну. За його словами, «сенс воєнної операції — це спроба припинити цю війну, яка триває з 2014 року».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Уралі, Алтаї чи у Кремлі. Де ховатиметься путін у разі ядерної війни