У Кропивницькому депутат від «ОПЗЖ» «під кайфом» влаштував бійку з поліцейськими (фото)
ДБР

У Кропивницькому місцевий депутат від «ОПЗЖ» влаштував бійку з правоохоронцями, які хотіли перевірити його на предмет можливої співпраці з агресором.

Про це пише пресслужба ДБР.

«Під час оперативних заходів у Кіровоградської області працівники ДБР намагались перевірити депутата Кропивницької міської ради від забороненої в Україні політичної партії «Опозиційна платформа — За життя». Але депутат почав чинити жорсткий фізичний опір правоохоронцям», — йдеться у повідомленні.

Після цього чоловік, щоб уникнути затримання, почав скаржитися на погане самопочуття та просив доставити його до лікарні.

Депутат від «ОПЗЖ» влаштував бійку з поліцією у Кропивницькому

Під час обшуку у депутата виявили незареєстровану зброю з боєприпасами, наркотики, він був у стані наркотичного спʼяніння.

Депутат від «ОПЗЖ»  влаштував бійку з поліцією у Кропивницькому

Проти депутата відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими боєприпасами).

Раніше Олексій Данілов, секретар Ради нацбезпеки, і оборони закликав членів колишньої «ОПЗЖ», не перейменовуватися і підлаштовуватися, а вибачитися перед українцями і піти з парламенту, поки їх звідти не винесли.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ заблокувала регіональний осередок «партії Шарія», затримано ворожого агента та колаборанта