У Кропивницькому школярка задля ЗСУ обрізала косу, яку ростила 17 років (фото)
Вікторія Сушиліна / Суспільне

У Кропивницькому 17-річна школярка Вікторія Сушиліна відрізала косу, щоби допомогти армії. Вона продала за 6560 грн волосся, яке відрощувала з народження, а кошти перерахувала на рахунок ЗСУ.

Історію дівчини розповіло Суспільне.

«Спочатку я хотіла не так багато відрізати, але подумала, що було б корисно продати волосся і відати гроші армії», — пояснила Вікторія.

Її мати Юлія Сушиліна розповіла, що донька планувала обрізати косу на 18-річчя у травні, але врешті вирішила не зволікати.

«Ми сподіваємось, що до її дня народження це буде не актуально. Віримо, що до того часу вже буде мир в нашій країні. Сказати, що прямо було волосся шкода... Знаєте, наші захисники віддають своє життя, тому волосся для них не шкода», — сказала вона.

Власниця салону краси, де дівчині обрізали коси, зазначила, що Вікторія — перша клієнтка, яка гроші від продажу волосся передала військовим.

«Довжина волосся 64 сантиметри, а вага — 108 грамів. Для продажу волосся підходить нефарбоване волосся, від сорока п’яти сантиметрів. З нього виготовляють перуки», — розповіла вона.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Чи закінчиться війна в Україні у 2023 році: прогнози та умови