У Кропивницькому знайшли мертвим начальника обласного управління СБУ

Увечері у суботу, 20 серпня, у Кропивницькому знайшли мертвим Олександра Наконечного, начальника управління СБУ у Кіровоградській області.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ, пише Інтерфакс-Україна.

«СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформацію буде зібрано в повному обсязі та проаналізовано, ми проінформуємо суспільство», — зазначили там.

Також про загибель Наконечного повідомив Андрій Лаврусь, депутат Кропивницької районної ради від партії «Європейська солідарність».

«За інформацією ЗМІ, начальник управління СБУ в Кіровоградській області Олександр Наконечний вчинив самогубство. Джерела в правоохоронних органах підтвердили інформацію і повідомили подробиці», — написав він у телеграм-каналі.

За його інформацією, згідно з попередньою версією, полковник перебував за місцем проживання і зробив з пістолета один постріл собі в голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці.

Олександр Наконечний очолив СБУ у Кіровградській області на початку 2021 року. До цього він служив у відділі контррозвідки і понад десять років працював в управлінні боротьби з корупцією та організованою злочинністю у Київському управлінні СБУ.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ викрила «крота» у власних рядах