У Львові хлопець убив свою 19-річну партнерку. Він дев'ять разів ударив її ножем через ревнощі
ПОШУКОВО-РЯТУВАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ

19-річну студентку львівського університету Дар'ю Косенок знайшли мертвою 30 березня в орендованій квартирі у Львові. На тілі дівчини були множинні поранення, повідомляє поліція Львівської області на Facebook.

Студентка навчалася на другому курсі Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціалізацією «Перська мова». Вона приїхала з Кам'янського у Дніпропетровській області. Жила у гуртожитку, але бувала і в квартирі, яку начебто орендував її хлопець.

Зв'язок із дівчиною зник 29 березня близько 16:00. Наступного дня її мати забила на сполох і зателефонувала до поліції. Тіло дівчини ввечері знайшла власниця квартири на вулиці Личаківській, яка повідомила про це слідчих.    

Затриманий за підозрою у вбивстві Дар’ї зізнався у вбивстві, пише поліція в соцмережі. До злочину його нібито штовхнули ревнощі, повідомляє телеканал 1+1.

Підозрюваного у вбивстві Дар’ї затримали в одному з хостелів курортного селища Східниця, де він переховувався. Йому 19 років, він із Житомира. Хлопця затримали в одному з хостелів Східниці, де він переховувався.

 «Так, як ми з ним спілкувались, це на ґрунті ревнощів, на побутовому ґрунті, виник такий конфлікт. В подальшому йому вже важко пояснити свої дії», прокоментував керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

Як повідомляє ZAXID.NET, зі слів затриманого, він приревнував свою кохану і тому дев'ять разів вдарив її ножем.

У Львові затриманий не проживав, приїжджав до міста час від часу для зустрічей з Дар’єю. Кілька тижнів тому пара посварилися, хлопець забрав у дівчини телефон, і вона написала на нього заяву у поліцію. Але через кілька днів Дар’я забрала заяву, пояснивши, що у неї немає претензій до хлопця.

Студентка та її партнер зустрічалися близько двох років, кажуть у поліції. У переддень вбивства пара винайняла квартиру на добу, а пізніше продовжила перебування ще на день. Перед трагедією ніхто з них не розпивав алкоголь.

«Бойфренд 19-річної Дар’ї, знаючи, що на вході в будинок є камера, втікав через вікно. Сам він не працює, займався програмуванням», — розповів Гарасим.

Спершу хлопець втік зі Львова до Дрогобича, а звідти до Східниці.

Підозрюваному у вбивстві Дар’ї загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.  

Вбивство по-американськи. Масові кровопролиття, які сколихнули Сполучені Штати