У Львові помер хлопчик, який впав у кому після видалення зубів

У львівській лікарні помер 5-річний хлопчик, який понад місяць перебував у комі після видалення молочних зубів.

Про це повідомив батько хлопчика увечері 13 січня.

Він розповів, що 8 грудня його дружина звернулася до місцевої клініки Ori-Dent, аби видалити дитині два молочні зуби. Лікарі запропонували провести операцію з видалення зубів під загальною анестезією.

«За деякий час після початку операції, дружина почула метушню в операційній, туди почали збігатися медичні працівники, приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги», — розповів батько дитини.

Тоді директор медзакладу пояснив жінці, що під час операції в її дитини сталася зупинка серця, але лікарі його запустили. Після цього хлопчика перевели до реанімації, де йому констатували смерть мозку. Відтак життєдіяльність дитини підтримували лише препарати.

Правоохоронці порушили кримінальну справу. Як повідомляє Zaxid.net, провадження відкрили за ч. 2 ст. 140 ККУ (неналежне виконання лікарем своїх професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього).

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Києві провели унікальну операцію — пересадили печінку і одночасно виправили ваду серця (фото)