У магазинах окупованого Херсона запроваджується «натуральний обмін» товарів — розвідка
ГУР

У магазинах окупованого Херсона запроваджується «натуральний обмін» товарів.Тобто, товари відпускаються в обмін на інші товари.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«Проблеми у фінансовому секторі тимчасово окупованого Херсона призвели до повернення «натурального обміну в місцевих магазинах. Тобто товари відпускаються в обмін на інші товари», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що продавець кожного разу окремо домовляється з покупцем про курс такого обміну.

Також фіксуються численні випадки «продуктових кредитів», коли продавці в продуктових чи господарських магазинах відпускають товари в борг під 10-20%.

За даними розвідки, крім того, у Херсоні почастішали випадки викрадення колишніх керівників комунальних установ та організацій, начальників середньої ланки (начальників відділів та директорів департаментів) місцевих органів виконавчої влади.

Це пов’язано з намаганнями окупаційної адміністрації «вмовити» їх піти на співпрацю з окупантами та повернутись на своє колишнє робоче місце аби відновити роботу відповідної організації чи служби.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія розробляє кілька сценаріїв за результатами «референдумів» на окупованих територіях — розвідка