У мережі опублікували нове відео влучних ударів ЗСУ по Антонівському мосту

Вночі 14 серпня ЗСУ знову завдали ракетного удару по Антонівському мосту через Дніпро у Херсоні. У мережі опублікували відео, на якому очевидці зафіксували безуспішну роботу російського ППО та кілька влучних уражень по мосту.

Відзначимо, що у новому звіті американського Інститут вивчення війни розповідається про українські удари по мостам через Дніпро (Антонівський автомобільний, Антонівський залізничний та через дамбу Каховської ГЕС).

Через високоточні удари ЗСУ у військ рф спостерігається нестача палива та боєприпасів, покинута окупантами техніка та відсутність поставок нової, а також зниження інтенсивності російських штурмових і артилерійських обстрілів.

Зазначається, що, якщо усі три мости виведені з ладу і українські військові завадять їх ремонту, «російські війська на західному березі Дніпра, імовірно, втратять можливість захищатися навіть від обмежених українських контрнаступів».

«Перевезення боєприпасів, пального і важкої техніки у кількості, достатній для наступальних чи навіть широкомасштабних оборонних операцій, через понтонні переправи чи по повітрю недоцільні, яке не неможливі», — йдеться у звіті.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Українські військові знову вдарили по мосту біля Каховської ГЕС — ОК «Південь»