У мережі зʼявились фото короля Великої Британії Карла III та принцеси Кейт Міддлтон
Instagram / theroyalfamily

У мережі зʼявились фотографії короля Великої Британії Карла ІІІ після поширення фейку про його нібито смерть.

Чутки про втрату монарха розповсюджували 18 березня, посилаючись на скриншот підробленого документа від імені Букінгемського палацу. Інформація виявилась фейком. 

19 березня на Instagram-сторінці королівської родини опублікували свіжі фотографії Карла, на яких він зустрічається з ветеранами Корейської війни. У підписі до світлин зазначили, що це сталось сьогодні.

король Карл ІІІ із ветеранами

Що сталось із Кейт Міддлтон

18 березня з’явилися перші відеокадри з принцесою Уельською Кейт Міддлтон, якій у грудні провели операцію на черевній порожнині. Кадри опублікував британський таблоїд The Sun.

У матеріалі зазначили, що жінка усміхалася і виглядала розслабленою під час шопінгу із принцом Вільямом. Хоча перед цим чутки про її місцеперебування та стан не вщухали понад тиждень.

Кейт Міддлтон після операції

Особливо багато спекуляцій породила опублікована фотографія Кейт з дітьми, яка виявилась відредагованою. Вона призвела до зростання кількості здогадок і конспірологічних теорій про місцеперебування Кейт. Міддлтон зрештою вибачилася за ситуацію зі світлиною.

Кейт Міддлтон із дітьми

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Велика Британія анонсувала поставку Україні понад 10 тис. безпілотників