У мережі з'явилися відео уражених російських колон під Вугледаром (відео)
Deep State

Зранку 2 листопада українські військові зупинили новий наступ росіян на Вугледарському напрямку. Спочатку про це повідомив президент Володимир Зеленеський, а згодом у мережі опублікували відео уражених ворожих колон.

«Отримав інформацію щодо ситуації на фронті. Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених. Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на півдні», — розповів голова держави за результатами щоденної селекторної наради.

Згодом НІП «Тиск» опублікував кадри з околиць Вугледару з результатами бойової роботи 72 ОМБР «Чорні запорожці». На відео видно, що росіяни у результаті спроби наступу втратили три танки (один Т-80БВ з мінним тралом КМТ-7 та два Т-72Б3 обр.2022) і одну БМП-1/2.

Згодом аналітики Deep State розповіли, що окупанти намагалися атакувати зі зі східних околиць Микільського (село на південному сході від Вугледара). У результаті ворог втратив 18 одиниць військової техніки, серед яких щонайменше 8 танків та 3 МТ-ЛБ.

https://t.me/DeepStateUA/17975

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Piranha AVD 360: в Україні створили РЕБ для захисту бронетехніки від дронів (відео)