У мережу виклали відео з камер спостережень, на якому застрелився мер Кривого Рогу
УНІАН

У мережу виклали відео з камер спостережень із будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. На ньому нібито зафіксовано момент самогубства політика.

Його оприлюднив Репортер UA.

Як зазначили в описі, на відео чоловік ходить по коридору з карабіном в руках, багато курить, з кимось переписується по телефону. Потім сідає, приставляє зброю до тулуба й стріляє. 

Водночас на каналі звернули увагу, що дата і час на камерах збиті. На відео з камер стоїть дата 14 серпня, однак у поліції заявили про смерть 15 серпня. 

Також на фото після вбивства і відео з камер відеоспостереження у Костянтина Павлова відрізняється одяг. 

На фото у нього темно-синя футболка та чорні шкарпетки. На відео ж видно, що футболка вже біла, а шкарпетки взагалі відсутні. 

Смерть мера Кривого Рогу

У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова, мера Кривого Рогу, знайшли застреленим у власному будинку

Національна поліція України порушила кримінальне провадження за фактом загибелі Павлова. У поліції підтвердили інформацію про його смерть.

Президент України Володимир Зеленський має намір у понеділок зібрати керівників правоохоронних органів у зв'язку з цим інцидентом.

У Дніпропетровській обласній організації партії «Опозиційна платформа — За життя» заявили про намір добиватися розслідування всіх причин загибелі Павлова.

Слідство розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова