У мережу злили відео, як працівники Bihus.Info вживали наркотики: Бігус їх вже звільнив

У мережі опублікували відео, на якому члени команди розслідувачів Bihus.Info вживали наркотики. Ролик містить фрагменти прослуховуваних телефонних розмов співробітників проєкту та кадри, зняті прихованою камерою на новорічному корпоративі у заміському комплексі біля Києва.

Засновник проєкту Денис Бігус уже прокоментував ситуацію. Він зазначив, що на опублікованих кадрах дійсно частина команди проєкту, а саме — оператори.

«На цей корпоратив декілька персонажів, дякувати Богу не з журналістів, оператори, притягли трави і ще якоїсь херні, і ввечері пішли в будиночок і вжили це все вночі в три рила», — розповів він. У будиночку, як виявилось, заздалегідь встановили приховані камери.

У Bihus.Info зазначили, що усвідомлюють «всю жесть ситуації».

«Звісно, прослуховування і спостереження були незаконними, а цілі тих, хто записував, зрозумілі. Та це не є виправданням тому, що ми побачили на відео — а саме вживання заборонених речовин кількома нашими колегами», — йдеться в описі під відео з коментарем Бігуса.

Керівник проєкту запевнив, що наслідком таких дій будуть жорсткі кадрові зміни. Він наголосив, що така поведінка — це «вибір дорослих людей, проте за цей вибір у свідомій команді відповідає кожен».

За словами Бігуса, 16 січня всі, хто співпрацює з Bihus.Info, здадуть тести на вживання наркотиків. Про результати керівник проєкту обіцяє повідомити в Telegram-каналі Bihus.Info.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Хлопець з Хмельниччини налагодив в Україні продаж психотропів з Італії (фото)