У Михайлівському Золотоверхому монастирі у Києві знешкодили диверсантів

В українській столиці, охорона Михайлівського Золотоверхого монастиря знешкодила російську диверсійну групу, яка намагалася проникнути на його територію.

Про це у Facebook повідомив Євстратій Зоря, заступник голови управління зовнішніх церковних зв’язків ПЦУ архієпископ.

 

UA/GR У Михайлівському Золотоверхому монастирі знешкодили диверсантів Охорона Михайлівського Золотоверхого монастиря...

Posted by Євстратій Зоря on Monday, February 28, 2022

Крім того, поруч з територією монастиря виявили мітки, які також знешкодили. Митрополит Епіфаній подякував охоронцям за пильність.

Ще перед початком війни одна з претензій Путіна була — існування в Україні незалежної від Росії Церкви.

«Також відомо від міжнародних партнерів про складені окупантами списки цілей їхнього терору — лідерів українського суспільства і держави», — повідомив у дописі Євстратій Зоря.

«Ці публічні повідомлення, а також інформація, яку не можна зараз оприлюднити, отримана від українських і міжнародних джерел, дали підстави об’єктивно вважати, що серед цілей російського терору — Предстоятель ПЦУ», — додав Євстратій Зоря.

І зазначив, що митрополит Епіфаній не виїжджав і не виїде за межі України. Він має надійну охорону, постійно працює, спілкується з архієреями та духовенством на місцях, з нашими закордонними друзями, підносячи молитви.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.