У Молдові перекинувся автобус, що прямував до Києва: 9 людей госпіталізовані (відео, оновлено)

У суботу, 8 квітня на трасі Бєльці-Дрокія (Молдова) близько 09:40 з траси злетів автобус, що прямував до Києва. Відомо про 9 госпіталізованих.

Про це повідомляє молдавське видання NewsMaker.

Загалом в автобусі знаходилася 21 особа.

Як встановили правоохоронці, водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в дерево, а потім з'їхав у кювет.

«Попередньо встановлено, що аварія могла статися через технічну несправність транспортного засобу», — повідомили поліцейські.

Оновлення від 17:02

Речник МЗС України Олег Ніколенко у коментарі «Європейській правді» повідомив, що серед шпиталізованих пасажирів автобуса — п’ятеро громадян України.

«Сьогодні в Дрокійському районі в Молдові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса, який слідував із Кишинева до Києва. Внаслідок ДТП п’ятеро громадян України отримали легкі тілесні ушкодження. Вони були доправлені до лікарні, зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає», — зазначив Ніколенко.

За його словами, решта пасажирів продовжили рух до Києва іншим наданим перевізником автобусом. Загалом в автобусі знаходилося дев‘ятнадцять українців.

«Українське посольство взаємодіє із молдовськими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин аварії та підтримує зв’язок із лікарями. Після завершення лікування консули допоможуть нашим громадянам повернутися до України», — додав чиновник.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Польщі зіткнулись два мікроавтобуси з українцями. Госпіталізовані п'ять людей