У морському порту Бердянська прогримів потужний вибух (фото)

2 червня близько 14:00 в окупованому Бердянську на території морського порту прогримів потужний вибух, після якого піднявся стовп чорного диму.

У міській раді повідомили, що поки уточнюють інформацію.

В той же час місцеві ЗМІ пишуть, що це окупанти проводять розмінування на території порту. Так, за даними порталу Бердянськ 24, у порту були два вибухи.

«Окупанти повідомляють, що це їх рук справа. Інженерна служба Чорноморського флоту рф проводить розмінування Бердянського порту. Його готують до прийняття судів цивільного призначення», — йдеться у повідомленні.

 

В районе порта было два взрыва. Оккупанты сообщают что это их руку дело "Инженерная служба Черноморского Флота Российской Федерации проводит разминирование объектов Бердянского порта. Его готовят к принятию судов гражданского назначения. Специалисты подразделения инженерных войск планируют за трое суток провести полное разминирование фарватера Бердянского порта и сделать объект безопасным для работы."

Posted by Бердянск 24 on Thursday, June 2, 2022

Нібито росіяни за три дні планують завершити розмінування фарватеру порту.

В той же час частина місцевих телеграм-каналів приписують вибух партизанам, оскільки порт використовується як база російських військ і малоймовірно, що за три місяці його ще не розмінували.

Вибух у Бердянську

Нагадаємо, 24 березня в результаті удару українських військ у порту окупованого Бердянська було знищено великий десантний корабель «Саратов».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

30 травня у Мелітополі підірвали двох колаборантів — мер