У Московській області ліквідували керівника центру безпілотників Міноборони рф

У ніч на 27 вересня в Московській області було ліквідовано полковника Олексія Коломєйцева, який очолював центр безпілотної авіації міноборони рф.

Про це інформує ГУР.

За даними української розвідки, його ліквідація відбулася в рамках спецоперації, яку спільно провели місцевий рух спротиву кремлівському режиму та ГУР міноборони України.

Коломєйцев був відповідальним за підготовку фахівців із використання безпілотників, зокрема операторів дронів-камікадзе «Шахед». Представник розвідки зазначив, що рух спротиву продовжує масштабуватися та поширювати свою діяльність не лише по території росії, але й за її межами.

«Рух спротиву масштабується, розширює свою діяльність по всій росії та за її межі, як ми і попереджали раніше. Кожен російський військовий злочинець, кожен причетний до агресії проти України є нашою ціллю незалежно від посад, віку, статі та місця перебування. Ми будемо знищувати всіх, на чиїх руках кров українців, доти, доки російський режим не припинить війну і не відповість за всі свої злочини», — повідомив співрозмовник.

Про Олексія Коломєйцева в відкритих джерелах немає детальної інформації. Відомо, що йому 51 рік і він брав безпосередню участь у військовому вторгненні росії в Україну.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ізраїль заявив про ліквідацію лідера «Хезболли» Хасана Насралла